De familie Bouaissi was jarenlang het kloppend hart van het kantoor, die op een klantvriendelijke manier , de eigenaars en klanten ten dienste stonden. In de laatste dagen van December 2019 werd beslist het kantoor over te laten. Sindsdien werd er gewerkt aan een vernieuwde aanpak en werd een bijzondere toename van het aantal dossiers genoteerd.

Vanaf Juli 2023 werkt het team Agence Inter Service samen met Team Syndic Luyssen op éénzelfde adres, zijnde Zeelaan 34 te De Panne.  Dit voortaan onder de dagelijkse leiding van Lutgarde en Nicolas die als echtpaar, met ruime ervaring,  borg staan voor een persoonlijke aanpak van zaken.

Genieten van de mooie Westkust, fietsen in het Hinterland, familiebijeenkomsten aan zee, … bij ons kunt u terecht voor uw toekomstig tweede verblijf. Voor de verkoop zoeken wij verder dan ons eigen aanbod en werken dan ook samen met collega’s zonder meerkost voor de eindklant.

Onze kernactiviteit – specialiteit is het beheren ( onderhouden , renoveren ) van gebouwen voor onze eigenaars. Dit doen we reeds meer dan 25 jaar.

 
Webcam De Panne