Kantoor

Sinds 1986 staat Agence Inter Service volledig tot uw dienst in uw zoektocht naar een uw vakantiewoning of voor een woning/appartement/garage te koop of te huur. Het kantoor is voornamelijk zeer sterk in syndic.

Bouaissi Sophia en haar vader waren  het kloppend hart van het kantoor, die op een dynamische en klantvriendelijke manier de eigenaars en klanten ten dienste staan.

In de laatste dagen van December 2019 werd beslist het kantoor over te laten aan Jonathan Benoot en Nicolas Luyssen. Samen met het bestaande en versterkte team zetten zij het kantoor van de heer Bouaissi  verder. Meneer Aziz ging op een welverdiende rust.

Genieten van de mooie Westkust, fietsen in het Hinterland, familiebijeenkomsten aan zee, … bij ons kunt u terecht voor het juiste pand te huur of te koop. Er is een organieke samenwerking met o.a. Immo Thalassa Koksijde voor een ruimer aanbod en ondersteuning.

Het beheer van uw eigendom, een correcte waardebepaling,… het kantoor staat voor u klaar met hun jarenlange ervaring en vakbekwaamheid. 

Surf even langs onze website en/of geef ons uw zoekwensen door.

Liever een persoonlijke aanpak, maak een afspraak en wij maken tijd voor u.

 

Met vriendelijke groet,

Team Agence Inter Service